Rodzic i nauczyciel
Dzieci: Marcin 21 lat ADHD, Piotr 29 lat
Zdjęcia do wykorzystania na portalu
Jeśli ktoś ma zdjęcie, do którego ma prawa autorskie (sam je zrobił, ma zgodę na publikację ludzi, którzy są na nim rozpoznawalni) i chce nam je przekazać ze zgodą na użycie na naszym portalu, to bardzo proszę o umieszczanie tych zdjęć w tym wątku.
Aby dołączyć zdjęcie, które masz na swoim komputerze:
1) Kliknij przycisk "Odpowiedz", czyli tak, jakbyś chciał odpowiedzieć w tym wątku
2) Kliknij zakładkę "Dodaj załącznik", która znajduje się poniżej okna wpisywania odpowiedzi
3) Kliknij przycisk "Przeglądaj" i wskaż ze swojego dysku zdjęcie, które chcesz umieścić
4) Kliknij "Dodaj plik"
5) Kliknij "Wstaw w linii"
UWAGA
Nie przejmuj się tym, że zdjęcie jest za duże - automat je pomniejszy. Jeśli jednak zdjęcie jest duże, to może się dłużej ładować, wówczas poczekaj cierpliwie, gdyż nie ma komunikatu informującego, że zdjęcie się jeszcze ładuje (poznasz, że się załadowało po tym, że pojawi się przycisk "Wstaw w linii").
Przykład wstawionego zdjęcia:
EDIT
UWAGA
Zdjęcia zamieszczane w tym wątku chronione są prawami autorskimi! Zgoda na ich użycie obejmuje wyłącznie nasze forum i portal.

Przekonałam się, że ani ADHD ani ZA nie jest wyrokiem i staram się szerzyć wiedzę o tym, jak to robić, chociaż uważam, że największe, najpełniejsze i najbardziej wartościowe źródło tej wiedzy znajduje się właśnie tutaj, na tym forum.
dosia.eu - mój blog o wychowaniu, mój facebook.
Zapraszam do czytania, lajkowania, rozpowszechniania i dziękuję.