Koszmar polityczny
Moderator: Moderatorzy

Dama/Kawaler Brylantowego Orderu ADHD
Koleżanki namawiają mnie do zapisania się na gender studies. To taka pseudonauka, co to tłumaczy kto jest wołem ludzkości, czemu kobieta i czemu pogania mężczyzna. Albo czemu nieprzepuszczenie kobiety w drzwiach to chamstwo, a przepuszczenie to dyskryminacja, itede.
Co do avatara Marty, to kiedyś mi znajomy agent reklamowy zrobił podobne.

Terapeuta
Tusiek pisze:Koleżanki namawiają mnie do zapisania się na gender studies. To taka pseudonauka, co to tłumaczy kto jest wołem ludzkości, czemu kobieta i czemu pogania mężczyzna. Albo czemu nieprzepuszczenie kobiety w drzwiach to chamstwo, a przepuszczenie to dyskryminacja, itede.
Zostawił w spokoju i jeszcze zadbał, żeby wszyscy wiedzieli że idiotki. Zmniejszy im to szansę na rozmnożenie i wadliwe geny nie pójdą w świat.

A propos, może byśmy tak jakąś partię?? Inteligentni, nieobojętni na los szarego obywatela i zwierzaka, wygadani, szczerzy do bezczelności, łatwo się bulwersujący, ale nie pamiętliwi, elokwentni tak, że Kubica w F nie nadąża, wiele obiecujący... to się nie może nie udać!!!

![Kiss of love [smilie=kiss of love.gif]](./images/smilies/Kiss of love.gif)

zakładając partię miej na mnie oko. Zawsze to fajnie załapać się na początku. Potem stołki rozdzielone i nie ma o co kruszyć kopii...

Klub Rodziców Aktywnych - najstarsza grupa wsparcia ADHD na wschód od Wisły! (luty/marzec 2005 r.)
tel. 781 034 854
http://www.filantropia.eu/

Licencjonowana ADHD-owa Czarownica
Dzieci: Piotrek 24 CZR z cechami ADHD i Krzyś 15 gimnazjalista ZA z cechami ADHD
Ja: ADHD zdiagnozowane przez lekarzy moich dzieci

Licencjonowana ADHD-owa Czarownica
Dzieci: Piotrek 24 CZR z cechami ADHD i Krzyś 15 gimnazjalista ZA z cechami ADHD
Ja: ADHD zdiagnozowane przez lekarzy moich dzieci

Terapeuta
Artykuł 5
Strony zgadzają się, że zbrojna napaść na jedną lub więcej z nich w Europie lub Ameryce Północnej, będzie uznana za napaść przeciwko nim wszystkim i dlatego zgadzają się, że jeżeli taka zbrojna napaść nastąpi, to każda z nich, w ramach wykonania prawa do indywidualnej lub zbiorowej samoobrony, na mocy artykułu 51 Karty Narodów Zjednoczonych, udzieli pomocy Stronie lub Stronom napadniętym, podejmując niezwłocznie, samodzielnie, jak i w porozumieniu z innymi Stronami działania, jakie uzna za konieczne, łącznie z użyciem siły zbrojnej, w celu przywrócenia i utrzymania bezpieczeństwa obszaru północnoatlantyckiego.
To oznacza, że od kilkunastu lat jesteśmy okłamywani co do treści! Przecież czytanie wszystkich umów i ustaw przekracza zdolności normalnego człowieka!
Jak to jest, że wszyscy dziennikarze kłamią, a może oni też nie czytali traktatu?
Wróć do Pogadajmy tak na luzie na inne tematy