Mąż z adhd jak sobie poradzic
Jestem z mezem od 5 lat. Mamy 3 letniego synka. Kiedy go poznalam urzekl mnie swoja inteligencja, ze moglam z nim porozmawiac na kazdy temat. Przystojny, zaradny, inteligentny. Myslalam ze znalazlam ideal. Teraz po 5 latach jestem wrakiem... Maz ma zdiagnozowane adhd. Bierze leki (wilbutrin). Mieszkamy w Holandii, nie wiem jakie leki podaja w Polsce. Nie jest nadaktywny ruchowo. Od dziecka chodzil do psychologa wiec po czesci umie sobie ze soba radzic. Problem jest ze kazda nawet najmnieksza krytyka odbierana jest jako atak. Poza tym upokazanie mnie slowani. Ze jestem egoistka nie zdolna do milosci, szmata, do niczego sie nie nadaje. I oczywiscie nie potrafie logicznie myslec. Juz nie daje rady, nie wiem co robic. Walczylam wielokrotnie, gdy tylko sama przychodzilam lagodzic sytuacje, przepraszac... bylo ok. Juz tego nie robie... wiec jestem najgorsza. Nie chce rozwodu. Jest wspanialym ojcem... ale nie wiem jak moge nam pomoc... Do tego dochodzi ze maz pali ziolo. Nie wiem jakie moga byc tego konsekwencje z lekami...