Wsparcie
Forum prasowe - dyskusje
"Rodzice to skomplikowany system operacyjny" - wg Wiktora, czerwiec 2005
Moderator: Moderatorzy
Wsparcie
Wsparcie
Ilona Lelito pisze:Swoją drogą miałam dawno poprosić Dreptaka o założenie takiego wątku o doniesieniach prasowych, ale nie miałam kiedy. Dobrze, że to w końcu zrobiliście.
Ilona Lelito pisze:A przy okazji, czy wrzucamy tu kompletnie wszystko co ukazało sie o adhd? Np. przy okazji konf. w Skawinie info przed i po konf. ukazało się na ok. 10-u portalach, były ze 5 art. w gazetach + strony radia i TV Kraków. Wszystko to powinnam wrzucić na stonę? To samo było z "Tarnowem" i będzie z pozostałymi przedsięwzięciami.
Jakbyśmy tak dużo dodawali, to by było widać czarono na białym naszą siłę przebicia.
Co o tym myślicie?
Wsparcie
agma72 pisze:Ilonka zapomniała dodać,że ukaże sie też wiele nowych artykułów o adhd,które będziemy pomagać pisać.Odezwało sie już kilka redakcji do których wysyłaliśmy prośby o takie artykuły.Nie będą to więc tylko sensacje.Można tam bedzie przemycić te dobre rzeczy o ludziach borykajacych sie z adhd.Pozdrawiam.
Wsparcie
Ilona Lelito pisze:A przy okazji, czy wrzucamy tu kompletnie wszystko co ukazało sie o adhd? Np. przy okazji konf. w Skawinie info przed i po konf. ukazało się na ok. 10-u portalach, były ze 5 art. w gazetach + strony radia i TV Kraków. Wszystko to powinnam wrzucić na stonę? To samo było z "Tarnowem" i będzie z pozostałymi przedsięwzięciami.
Jakbyśmy tak dużo dodawali, to by było widać czarono na białym naszą siłę przebicia.
Co o tym myślicie?
Wsparcie
Ilona Lelito pisze:A tak, mtmonika, nie zauważyłam, że nie jestem w ogólnym wątku z info w mediach. Wobec tego moje pytanie dotyczyło wątku założonego przez Halinę chyba "Przegląd prasy".
Co do konferencji to myślę, że należy wrzucać art. w dziale "prasowym", tylko w osobnym wątku np. "media o naszych konf. i szkol." Miałoby to taką logikę, że ewentualni sponsorzy konf. mogliby łatwo i "czarno na białym" przekonać się do organizacji przedsięwzięć o jakiej sile przebicia ich zapraszamy.
Gdybym była taką osobą i zamierzałabym zajrzeć na stronę intern. organizatora, to zajrzałabym do wątku "prasowego" i tam chciałabym się dowiedzieć jak będą przekazywane informacje o przedsiewzięciu. Chyba nie chciałoby mi się grzebać głębiej i zastanawiać się czy takie informacje nie są zamieszczone jednak pod "Konfrencjami i szkoleniami" (choć to też miałoby swoją logikę).
Ps. Do moderatorów: proszę przenieście te moje wywody z wątku "Sprawy sądowej z Olkusza" do tego bardziej ogólnego "prasowego" założonego przez Halinę. Dzięki
Licencjonowana ADHD-owa Czarownica
Dzieci: Piotrek 24 CZR z cechami ADHD i Krzyś 15 gimnazjalista ZA z cechami ADHD
Ja: ADHD zdiagnozowane przez lekarzy moich dzieci
Licencjonowana ADHD-owa Czarownica
Dzieci: Piotrek 24 CZR z cechami ADHD i Krzyś 15 gimnazjalista ZA z cechami ADHD
Ja: ADHD zdiagnozowane przez lekarzy moich dzieci
Wróć do Prasa, radio i tv o adhd, autyzmie i ZA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika