czuje sie dziwnie jak patrzą sie na mnei ponieważ mysle, że mysla ludzie ze jestem brzydka, że beda mnie obgadywac, jakas jestem dziwna pod tym wzgledem.
.
- FAQ
- • Zarejestruj
- • Zaloguj
ja, ludzie, Ja i Ludzie
Moderator: Moderatorzy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Tak jest właśnie jak pani Beata napisała, dokładnie. Czemu sie patrzą jak ja się patrze?
czuje sie dziwnie jak patrzą sie na mnei ponieważ mysle, że mysla ludzie ze jestem brzydka, że beda mnie obgadywac, jakas jestem dziwna pod tym wzgledem.
„Każdy z nas nosi w sobie piękno. Cała sztuka polega na tym, by umieć je odkryć”.
Kari napisał(a):Tak jest właśnie jak pani Beata napisała, dokładnie. Czemu sie patrzą jak ja się patrze?
Bo się zastanawiają, dlaczego Ty się na nich patrzysz.
Skoro Ciebie to peszy (denerwuje), to może innych również? Jak sądzisz?
Każde dziecko ma prawo nie tylko do nauki, ale także do sukcesu na miarę jego możliwości
Dama/Kawaler Brązowego Orderu ADHD
ja mam coś takiego jak jakaś ładna dziewczyna jest w zasięgu mojego wzroku w autobusie, po prostu oczy same lądują na jej twarzy jak tylko rozmyślę się nad czymś i za pomnę aby nie patrzeć się za długo na kogoś, jak nie bezpośrednio to na odbicie w szybie im bardziej próbuję to przestać czy jakoś oszukać tym bardziej nagle budzę się widząc że ta osoba coraz częściej spogląda na mnie dlatego że ja to robię...
a swoją drogą co robią tutaj te dziwaczne emotki, że użyję takiej obleśniej ale w temacie -![hot over you [smilie=hot over you.gif]](./images/smilies/hot over you.gif)
a swoją drogą co robią tutaj te dziwaczne emotki, że użyję takiej obleśniej ale w temacie -
![hot over you [smilie=hot over you.gif]](./images/smilies/hot over you.gif)
Świat krzyczy do mnie a ja...milczę...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do ADHDowiec a reszta świata